ÇANKIRI / ÇERKEŞ - Çerkeş Gaziosmanpaşa İlkokulu

Çerkeş Gaziosmanpaşa İlkokulu

CUMHURİYET MAH. ŞIHDOĞAN CAD. NO 32 İÇ KAPI NO 1 ÇERKEŞ / ÇANKIRI
Vizyon
Türk Milli Eğitimi ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla, okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine yürekten bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disipline sahip kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmektir.
Misyon
Biz; Alt yapıyı harekete geçiren, tüm iletişim kanalları açık olan güven ve huzur ortamı içinde öğrendiklerini hayata geçirebilen, sportif faaliyetlerde olduğu gibi diğer alanlarda da başarı çıtasını devamlı yükselten; çağdaş, çalışkan, akılcı, disiplinli bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2010-2011 Eğitim Öğretim yılı TKY il birinciliği 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı TKY il birinciliği
Öğretim Şekli :Tam gün-Normal
Ulaşım
İl merkezine her gün ulaşım bulunmaktadır. Ankara, İstanbul ve Karabük illerine hergün ulaşım bulunmaktadır. İlçe merkezine yürüme mesafesindedir, personel genellikle kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Cumhuriyet mahallesi Şıhdoğan caddesi Çerkeş/ÇANKIRI
Okulumuz il merkezine uzaklığı 115 km, ilçe merkezine uzaklık 1 km´dir.